Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Στο τουρνουά του Δούκα η πρώτη επίσημη συμμετοχή



Η ομάδα χάντμπολ παμπαίδων του νεοσύστατου Γυμναστικού Συλλόγου Χανίων θα κάνει την πρώτη της επίσημη παρουσία μετέχοντας στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Δούκας.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Δούκα (Α.Σ.Ε.Δ.) θα φιλοξενήσει τους αγώνες (οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας - ΟΧΕ και έχουν την ονομασία 2ο τουρνουά χάντμπολ παμπαίδων 'DUKE') στις εγκαταστάσεις του (Αθλητικό Κέντρο Δαΐς) το τετραήμερο 3-6 Ιανουαρίου 2011 και εκτός από τις δυο προαναφερόμενες, έχουν δηλώσει συμμετοχή ακόμη οκτώ ομάδες. 
Πρόκειται για δύο εκ των κορυφαίων της Σερβίας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία (SK Beograd και RK Zajecar) και τις... δικές μας, Ζαφειράκη Νάουσας, ΠΑΟΚ, Φοίβο Συκεών, Διομήδη Άργους, Πανιώνιο, μαζί με τη μικτή Αττικής (η οποία αποτελείται από αθλητές του οικείου κλιμακίου επιλέκτων), που  έχουν χωριστεί σε δυο ομίλους.
Η χανιώτικη μετέχει στον Α' και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει οι διοργανωτές, θα παίξει κατά σειρά με Δούκα (3/1 7.45μμ), ΠΑΟΚ (4/1 1.30μμ), RK Zajecar (4/1 7.30μμ) και Μικτή Αττικής (5/1 10.30πμ). 
Ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει στη βαθμολογία, θ' αγωνιστεί την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στους αγώνες κατάταξης (προβλέπονται χιαστί ημιτελικοί ανάμεσα στις δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, αναμετρήσεις μεταξύ των 3ων, 4ων και 5ων, μικρός και μεγάλος τελικός των ηττημένων και των νικητών, αντίστοιχα, στους ημιτελικούς), ενώ η "αυλαία θα πέσει" με τις απονομές και την αποχαιρετιστήρια γιορτή που θ' ακολουθήσει. 
Δεκαεννέα αθλητές (ηλικίας 13-14 ετών) του Γ. Σ. Χανίων έχουν επιλεγεί για την αποστολή, η οποία θ' αναχωρήσει ακτοπολοϊκώς την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, με πλοίο της χορηγού Blue Star Ferries και θα επιστρέψει, με τον ίδιο τρόπο, το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2011.
Αναλυτικά τα παιδιά που αναμένεται ν' αγωνιστούν στην Αθήνα (όπου σίγουρα -με δεδομένο το επίπεδο του τουρνουά- θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, όμως αυτό που μετράει στη συγκεκριμένη φάση είναι να πάρουν μια... πρώτη αγωνιστική γεύση του αθλήματος): Σαμαράς Γιώργος, Λαδάκης Μανώλης, Σουλολαρι Έρι, Ξυνιδάκης Γιάννης, Λιοδάκης Μανώλης, Μαρμαριτσάκης Φίλιππος, Καρατζάκης Μανώλης, Κουρούπης Δημήτρης, Τσακίρης Γιώργος, Μπουζάκης Γιώργος, Πρεζά Γιούργκεν, Παπαδάκης Δημήτρης, Φάσουρας Κωσταντίνος, Μπουφι Αλέξης, Μπέντο Ορέστης, Σολογάνης Δημήτρης, Πάνα Βίκτορας, Σκουλούδης Μανώλης, Ασένοβ Κρασιμιρ.
Συνοδοί της αποστολής θα είναι ο προπονητής Δημήτρης Πουλιδάκης και οι Αλέκος Μαλινάκης, Μάνος Ξυφανταράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου