Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Εκτός ομίλων η ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο χάντμπολ έμεινε η ΑΕΚ.
Η Ένωση ηττήθηκε στο Πρεσόφ της Σλοβακίας από την Ντιναμό Μινσκ με 25-21, στο πλαίσιο του Β΄ προκριματικού ομίλου. Αν η ΑΕΚ καταλάβει την τρίτη θέση θα συνεχίσει στο γ΄ γύρο του EHF Cup, ενώ αν τερματίσει τέταρτη θα ξεκινήσει από το β΄ γύρο.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πέταξε για το… όνειρο η ΑΕΚ

Πηγή: http://www.sport-fm.grΜε τις προσδοκίες να βρίσκονται στα ύψη θα ταξιδέψει σήμερα στη Σλοβακία το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ.
 
Με τη βαλίτσα γεμάτη… ελπίδες αναχωρεί η ΑΕΚ για τη Σλοβακία, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μινσκ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να μην είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, όμως η εμφάνισή τους στο διεθνές τουρνουά της Ελβετίας και η κατάκτηση της πρώτης θέσης σ’ αυτό, διατηρούν ισχυρές τις ελπίδες για την πρόκριση. 
Η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της ματς το Σάββατο (31/8) κόντρα στη Ντιναμό, ενώ θα μπει ξανά στο γήπεδο την Κυριακή (1/9) με αντίπαλο που θα προκύψει απ’ το δικό του αποτέλεσμα, αλλά και απ’ το ζευγάρι των Πρεσόφ και Μπεσίκτας.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ήττα για Φίλιππο Βέροιας

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/Ξεκίνησαν τα φιλικά ματς για τον Φίλιππο Βέροιας, ενόψει της έναρξης της Α1 χάντμπολ των ανδρών.  
Οι Ημαθιώτες αντιμετώπισαν την Μπίτολα της ΠΓΔΜ εκτός έδρας κι έχασαν με 29-23 σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, που διήρκεσε δύο μισάωρα. 
Στη συνέχεια, οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν ακόμα ένα 20λεπτο με νεαρούς παίκτες. 
Ο Κύρος Σαράφης δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπαντή, Παπαδόπουλο, Δέλιο και Θ. Κωστακίδη. 
«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, δείχνουν συνέπεια. Παρότι οι αθλητές μου είναι νεαροί και με λίγες εμπειρίες, πήγαν καλά», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός. 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Δύο φιλικά προετοιμασίας για το Κιλκίς με Αρχέλαο και ΠΑΟΚ

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Δύο φιλικούς αγώνες θα δώσει το Κιλκίς στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί τη Τετάρτη 28 του μήνα στις έξι το απόγευμα στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Αρχέλαο, ο οποίος επέστρεψε στην Α1 μετά από απουσία οχτώ χρόνων και ο δεύτερος αγώνας στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. το Σάββατο 31 Αυγούστου στις τέσσερις. Τα παιχνίδια αυτά θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, καθώς η ομάδα του Κιλκίς έχει μπεί στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων.

Και το όνομα αυτού... Πλατανιάς!

Πηγή: www.athlitiko.gr
 
Παλαιότερα, στις ημέρες ακμής ονομαζόταν Κύδωνας Χανίων... Μέλη αυτής της ομάδας που έπαιξε μέχρι και την Α1 κατηγορία, δημιούργησαν τον Γ.Σ. Χανιά και πέρυσι πήρε την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Το καλοκαίρι, αναζητώντας νέο όνομα, έφτασε κοντά στο να λέγεται Α.Ο.Χανιά και τελικά θα βαφτιστεί... Πλατανιάς!Τα χρώματα και το έμβλημα του Πλατανιά θα φοράει λοιπόν, η ανδρική ομάδα χάντμπολ των Χανίων που θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Α2. Μετά από πολλές διακυμάνσεις, η ομάδα θα ονομάζεται Πλατανιάς και με αυτό το όνομα θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Δεύτερη ήττα για την Paris Saint Germain από την MKB Veszprem

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Προβληματισμός επικρατεί στην οικονομικά ισχυρή Paris Saint Germain που έχει θέσει υψηλούς στόχους στην Ευρώπη για φέτος, μετά τις 2 ήττες μέσα σε λίγες ημέρες σε 2 τελικούς σε αντίστοιχα Τουρνουά προετοιμασίας στην Γερμανια και την Γαλλία, με αντίπαλο την Ουγγρική υπερδύναμη Veszprem. Οι Ούγγροι με κορυφαίο τον Nagy (6 γκολ) κέρδισαν με 33-31, αν και βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο με -5γκολ (19-15). Κορυφαίος για την PSG o Daniel Narcisse με 7 τέρματα. Οι δύο ομάδες αναναίωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα που θα ξαναβρεθούν λογίκά στον τελικό του τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Στανσβούργο.MKB: Nagy 6, Sulic 5, Ilic, Ugalde 4-4, Gulyás, Iváncsik T., jamali 3-3, Iváncsik G. 2, Ruesga, Muszavi, Chema Rodríguez 1-1,
PSG: Narcisse 7, Honrubia 5, Vori, Abalo, Hansen 4-4, Kopljar 2, Császár, Hallgrímsson, García Robledo, Gunnarsson, Bojinovic 1-1

Ξεκίνησε τα φιλικά ο Φίλιππος Βέροιας

Πηγή: http://www.handball.gr/ γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Στην φάση των φιλικών αγώνων έχει περάσει η προετοιμασία του Φιλίππου. Το Σάββατο οι Βεροιώτες ταξίδεψαν στα Μπίτολα των Σκοπίων και αντιμετώπισαν την τοπική ομάδα σε ένα φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα. Οι δυο ομάδες έπαιξαν δυο τριαντάλεπτα (σκορ 29-23 υπέρ των Σκοπιανών) και στην συνέχεια άλλο ένα 20λεπτο με νεαρούς κυρίως παίκτες. Ο Φίλιππος ταξίδεψε στα Σκόπια χωρίς τους τραυματίες Μπαντή, Παπαδόπουλο, Δέλιο και Θ. Κωστακίδη.
"Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, δείχνουν συνέπεια. Παρότι οι αθλητές μου είναι νεαροί και με λίγες εμπειρίες, πήγαν καλά" δήλωσε στο Inspor ο τεχνικός του Φιλίππου Κύρος Σαράφης. 
Σήμερα Δευτέρα η ομάδα του Φιλίππου θα ανέβει για ένα τριήμερο προετοιμασίας στο Σέλι.

Πρώτη κούπα στην ΑΕΚ!

Πηγή: http://www.sport-fm.grΈτοιμη για Τσάμπιονς Λιγκ! Την πρώτη κούπα της σεζόν σήκωσε η ΑΕΚ, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά χάντμπολ της Ελβετίας.
 
Πανέτοιμη για τις επίσημες διοργανώσεις της δείχνει η ΑΕΚ, η οποία ξεκίνησε με την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε τουρνουά που συμμετείχε. 
Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν την πρώτη θέση στο τουρνουά της Ελβετίας, κάνοντας το «3Χ3» κόντρα σε Μοντελιμάρ (39-28), Σουρ (37-31) και Αμιτσίτια (27-21). 
Έτσι, δείχνει σε άριστη κατάσταση ενόψει του πρώτου ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μινσκ, που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα (31 Αυγούστου).

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Πήρε την πρόκριση στους ομίλους του CL το Αμβούργο.

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Με την ψυχή στο στόμα όπως και πέρσι πέρασε στους ομίλους του Champions League η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το Αμβούργο κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα του με ένα γκολ (27:26) στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στο Βερολίνο, αν και ήταν πίσω στο σκορ στο 38' με -5γκολ (14-19), ισοφάρισε με τον Lindberg δύο λεπτά πριν το τέλος της 25:25, και λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήψη του αγώνα πέρασε μπροστά για πρώτη φορά με 27:26 με γκολ του Adrian Pfahl που ήταν και το τελικό σκορ, που σε συνάρτηση με το ισόπαλο 30:30 του πρώτου αγώνα στο Βερολίνο πρίν 3 μέρες, έδωσε την πρόκριση στο Αμβούργο. Να θυμίσουμε ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε πάρει και πέρσι το Αμβούργο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League κερδίζοντας με 32:31 την Γαλλική Σαν Ραφαέλ.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Πρώτη» για Αρχέλαο και Κιλκίς

Πηγή: http://gr.news.yahoo.com 
Την πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς πραγματοποίησε ο Αρχέλαος Κατερίνης που θα παίζει μετά από 8 χρόνια στην πρώτη κατηγορία.Η ομάδα του Γιώργου Καραδήμου ενισχύθηκε με την απόκτηση του Γιώργου Ασαρίδη που γύρισε στα... πάτρια εδάφη, ενώ θα έχει την συμπαράσταση ενός μεγάλου χορηγού της χαρτοβιομηχανίας ΜΑΧΙ.
Με αισιοδοξία ξεκίνησε τη νέα σεζόν και ο ΓΑΣ Κιλκίς που δεν θα έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Αποχώρησε ο τερματοφύλακας Σκάρλος με προορισμό τον Δία Πολίχνης, ενώ αποκτήθηκαν οι Θανάσης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος από την ΧΑΝΘ και ο Παρασκευαΐδης από τον Πανελλήνιο.

ΠΡΟΒΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Στην Ελβετία για φιλικά η ΑΕΚ

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/ 
Για την Ελβετία αναχωρεί την Παρασκευή (23/8) η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής της στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ένωση θα πάρει μέρος σε τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Βερεντόν που βρίσκεται στη λίμνη Νοσετέλ, κι εκεί θα τεθεί αντιμέτωπη με τις στις Μοντελιμάρ, Αράου το Σάββατο (24/8), ενώ την Κυριακή (25/8) θα αντιμετωπίσει την Γκρασχόπερς, αλλά και μία ακόμα ομάδα σε αγώνα κατάταξης.
Μέσα από αυτά τα παιχνίδια το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανησυχία στο χάντμπολ για τις ομάδες που αποφεύγουν τα αδιάφορα ματς στον β΄ γύρο

Πηγή: http://www.pelop.gr
Ανησυχία στο χάντμπολ για τις ομάδες που αποφεύγουν τα αδιάφορα ματς στον β΄ γύρο
Στην διάρκεια της περσινής σεζόν και κυρίως στο δεύτερο μισό αυτής (όταν πλέον άρχιζε να ξεκαθαρίζει το τοπίο στο ποιοι ανεβαίνουν και ποιοι πέφτουν κατηγορία), οι άνθρωποι του πατραϊκού χάντμπολ έγιναν μάρτυρες ενός πολύ άσχημου φαινομένου: Ομάδες από την Αθήνα ή και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, τις οποίες χώριζε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από την Πάτρα, δεν ταξίδευαν να αγωνιστούν σε αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια στην πόλη μας, σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν τα έξοδα, λόγω οικονομικής κρίσης.
Αυτό το έκαναν οι συγκεκριμένες ομάδες, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι ο μόνος κίνδυνος τιμωρίας τους, ήταν στην ουσία ένας δεύτερος μηδενισμός (αρα υποβιβασμός), τον οποίον είχαν άλλωστε προϋπολογίσει να αποφύγουν.
Με αυτά και με αυτά, οι χαμένες της όλης υπόθεσης ήταν οι ομάδες της Πάτρας, οι οποίες ενώ ταξίδευαν κανονικά στα εκτός έδρας παιχνίδια του α΄ γύρου, στον β΄ γύρο βρίσκονταν ανενεργές, πολλές φορές δε, δεν ειδοποιούνταν καν για να μην κατέβουν στο γήπεδο ή ειδοποιούνταν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή για την αποχώρηση του αντίπαλου.
Σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα και επειδή τα οικονομικά δρώμενα στην χώρα μας προβλέπονται φέτος να είναι ακόμη χειρότερα από ό,τι πέρσι, η Ακαδημία των Σπορ (Α2 Εθνική) βγήκε στην αντεπίθεση και ζήτησε εγγυήσεις από την ΟΧΕ ότι οι εκτός Πατρών ομάδες θα κατεβαίνουν να παίζουν κανονικά τους αγώνες τους στην πόλη μας. Η Ακαδημία ζήτησε μέχρι και το να γίνουν όλα τα παιχνίδια του α΄ γύρου στην Πάτρα, σε περίπτωση που η Ομοσπονδία δεν μπορέσει να εγγυηθεί την κανονική ροή του πρωταθλήματος στον β΄ γύρο.
Και όλα αυτά φυσικά σε μια εποχή, που η Πολιτεία οφείλει στα σωματεία χρήματα από τις προηγούμενες σεζόν.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησε ο νέος ΠΑΟΚ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε χθες με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα γραφεία του Α.Σ. στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ήδη από σήμερα οι παίκτες μπήκαν στο πρόγραμμα εκγύμνασης.Οι παλιοί παίκτες της ομάδας αντάμωσαν και καλωσόρισαν τους νεοφερμένους Βότση και αδελφούς Νικολαΐδη, ενώ το πρωί ξεκίνησαν οι διπλές προπονήσεις με τρέξιμο στο Καυτανζόγλειο και βάρη στο PAOK Sports Arena.
O έφορος της ομάδας Γρηγόρης Πετρίδης ξεκαθάρισε ότι «ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βάζει ψηλά τον πήχη. Και φέτος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όποιος δεν το πιστεύει, δεν χρειάζεται να είναι στην ομάδα. Για κάποιους ίσως αυτό να ακούγεται ακατόρθωτο, όμως στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Σκληρή δουλειά, καλό κλίμα και πειθαρχία θα είναι οι πυλώνες της φετινής σεζόν. Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 88 χρόνια ιστορίας και εμείς πρέπει να είμαστε αντάξιοι όλων των ιδανικών που πρεσβεύει, με τη συμπεριφορά μας εντός και εκτός γηπέδου».Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, μίλησε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και σχολίασε ότι «θα υπάρξει προσήλωση στην προπονητική διαδικασία. Επενδύουμε σε αθλητές με κίνητρο. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δούμε πόσο πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί θα είμαστε σε σχέση με πέρσι».
Ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Πετρίδης, τόνισε ότι «μαζέψαμε τις δυνάμεις μας. Είμαστε πανέτοιμοι για την αρχή της σεζόν. Εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου υγεία, πάνω από όλα και διάθεση για δουλειά. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία».
Ο Δημήτρης Τσακίρης είπε ότι «όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν μπορεί να είναι άλλοι οι στόχοι του ΠΑΟΚ».
Από την πλευρά του, ο νεοφερμένος Κώστας Βότσης σημείωσε ότι «με μεγάλη χαρά θα έχω συμπαίκτες παλιούς φίλους. Με υγεία και διάθεση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό»

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ξαφνικό πρόβλημα με Σεβαστίδη

Πηγή: http://www.sentragoal.gr
Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αλλά πολύ σημαντικό ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ. Ο Ηλίας Σεβαστίδης ενημέρωσε τον Στέλιο Υετίων πως δεν θα μπορέσει να είναι συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις της ομάδας, μιας και σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι τον υποχρεώνουν να βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων.
Οπως γίνεται αντιληπτό, η απώλεια του Σεβαστίδη αλλάζει άρδην τον προγραμματισμό του «δικέφαλου» του Βορρά, καθώς ο αριστερόχειρας παίκτης προοριζόταν για βασικός δεξιός ίντερ. Ούτως ειπείν, πλέον θα πρέπει να αποκτηθούν δύο παίκτες -ξένοι, όπως όλα δείχνουν- στη θέση αυτή.
Από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκινούν τρέξιμο στο Καυτανζόγλειο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα πιάσουν και μπάλα.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πηγή: http://www.handball.org.gr
 
Η ΟΧΕ αντί στεφάνου θα καταθέσει ποσό εις μνήμην του Γιώργου Αντωνίου στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ σε ένδειξη πένθους σε όλους τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής όλων των κατηγοριών της νέας σεζόν θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα καταθέσει και ο ΟΦ Νέας Ιωνίας μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου τόνισε για την απώλεια του Γιώργου Αντωνίου:
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Είχε στην καρδιά του το χάντμπολ και έδινε τα πάντα για αυτό. Ήταν ένας πραγματικός κύριος που θα μας λείψει πάρα πολύ. Εύχομαι κουράγιο στην οικογένεια του, τώρα πρέπει όλο το άθλημα να την στηρίξει».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Βακάλης και επί σειρά ετών συνεργάτης του Γιώργου Αντωνίου, δήλωσε: «Κλαίει η καρδιά μας για τον άδικο χαμό του Γιώργου. Έφυγε ένας αδερφός και ένας πολύτιμος συνεργάτης. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά σε κάτι μπαράζ στα Καμένα Βούρλα το 1995 και από τότε είχαμε στενή συνεργασία. Είναι μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του χάντμπολ. Ήταν ένας ακούραστος εργάτης».
Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Αντωνίου εξέφρασε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Νικολίτσας, καθώς και ο ΣΥΔΧΑ.

Αναγέννηση Βύρωνα: Η πρεμιέρα

Συντάκτης: Onsports TeamΤην Κυριακή 11 Αυγούστου αρχίζει την προετοιμασία της η νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 Χάντμπολ των Ανδρών, Αναγέννηση Βύρωνα, με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενώ την Δευτέρα (12/8) θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
Ο Παναγιώτης Ιατρούδης σχολίασε: «Ζήτησα από τους παίκτες δουλειά και πάλι δουλειά. Ξέρουμε τις δυσκολίες της κατηγορίας για μια νεοφώτιστη ομάδα, αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Ξεκίνησαν προετοιμασία Δούκας και Φίλιππος

Πηγή: http://www.sentragoal.gr
Στους στίβους και στα γήπεδα, εν όψει της σεζόν 2013-2014, βρίσκεται ο Δούκας, ο οποίος άρχισε την προετοιμασία του.
Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» δεν θα έχει φέτος στο ρόστερ της τους Κοτελίδα, Μαγκαφουράκη, Νικολαϊδη και Αργυράκη, αλλά απέκτησε τους Σαμαρά (Πανελλήνιο), Χρηματόπουλο, Μανουσέλη (Άρης Νίκαιας).
Στο μεταξύ, υπό τις οδηγίες του Κύρου Σαράφη ξεκίνησε την προετοιμασία του και ο Φίλιππος Βέροιας. Στην ομάδα επέστρεψε ο Γιώργος Μπαντής, ενώ ο Δάσκαλος έπαθε υποτροπή και θα απουσιάσει για 8 μήνες!
«Δύσκολη χρονιά... Υπάρχουν πολλά προβλήματα, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Η προσπάθεια του σωματείου είναι συνεχής και αυτό έχει να κάνει και με τον ιστορικό του χαρακτήρα. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή», σχολίασε ο έμπειρος προπονητής.

Νέος θεσμός στο Χάντμπολ.

Πηγή: http://www.sportdog.gr
Την θεσμοθέτηση του Κυπέλλου Αττικής σε άνδρες και γυναίκες, ανακοίνωσε η διοίκηση της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.), για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Στην διοργάνωση μπορούν να συμμετάσχουν, στους άνδρες, οι ομάδες της Αττικής που αγωνίζονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και στην Β΄ Εθνική Κατηγορία και στις γυναίκες, οι ομάδες της Αττικής, που παίζουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία καθώς και ομάδες νεανίδων.Ο τρόπος διεξαγωγής του Κυπέλλου Αττικής και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχών των ομάδων. Η συμμετοχή των ομάδων είναι προαιρετική. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 28/8/2013.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

«Να πάρει η ΑΕΚ το Champions League»

Πηγή: http://www.sport-fm.grΤο όραμά του για μία ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί στο ελληνικό χάντμπολ ανέλυσε ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Λαζόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Champions League.
 
Τα όνειρά του για την ΑΕΚ ανέλυσε στην ιστοσελίδα του Champions League ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Λαζόπουλος. Όπως τόνισε, στόχος του είναι να κατακτήσει η «Ένωση» σύντομα την κορυφή της Ευρώπης και παράλληλα να αναβαθμίσει το χάντμπολ σε όλη την Ελλάδα. 
«Όραμά μας είναι να δούμε την ΑΕΚ στην ελίτ του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Θέλουμε να πάρουμε μέρος στο Final 4 και να κατακτήσουμε και τον τίτλο τα επόμενα χρόνια. Για την προσεχή σεζόν στόχος μας είναι να αποκομίσουμε εμπειρίες αντιμετωπίζοντας ομάδες που έχουν καταξιωθεί. Αυτό θα μας βοηθήσει για το μέλλον», τόνισε. 
«Ξέρω καλά πως η φήμη του ελληνικού χάντμπολ δεν είναι πολύ καλή, αλλά από φέτος, η ομάδα μας που έχει 1,5 εκατομμύριο φιλάθλους, θέλει να το αλλάξει αυτό. Η ΑΕΚ θέλει να αναβαθμίσει το χάντμπολ στην Ελλάδα», δήλωσε. 
«Η απόφασή μου να επενδύσω στο άθλημα προέκυψε από την αληθινή αγάπη μου για την ομάδα, αυτό που αντιπροσωπεύει για την κοινωνία και ονειρεύομαι να δω να κατακτούμε τίτλους και να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους», κατέληξε.

Ανανέωσε ο Σωτήρης Μαραγκός στον Διομήδη

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Μπήκε και το τελευταίο κομμάτι στο παζλ των ανανεώσεων για τον Διομήδη, καθώς ένας ακόμα αγαπημένος της πράσινης εξέδρας, ο Σωτήρης Μαραγκός, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο σε άμυνα και επίθεση των Λύκων.
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε λοιπόν και η τελευταία εκκρεμότητα για αυτό το καλοκαίρι και πλέον όλοι στην ομάδα είναι ιδιαιτέρα ικανοποιημένοι, καθώς παρέμεινε ατόφιος ο ελληνικός κορμός της ομάδας και με τις προσθήκες των νέων παικτών, ο Διομήδης είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. 
Οι διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν σκληρές, αλλά σε άριστο κλίμα και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή που ικανοποίησε και τις δύο πλευρές. Αυτό που μέτρησε ιδιαίτερα, ήταν η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να συνεχίσει στον Διομήδη. 
Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε σχετικά με την παραμονή του, στην ιστοσελίδα του Διομήδη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα παίξω στην ομάδα που θέλω. Επιθυμία μου και στόχος μου είναι να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ".

Σεϊρεκίδης: Οι στόχοι στο μέλλον

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Στις 19 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία της ΧΑΝΘ ενόψει της νέας περιόδου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει πραγματοποιήσει ήδη 7 μεταγραφές, τον Ναουμίδη που επέστρεψε από την ΑΕΚ και τους Ράμμο, Σιμιτζή, Καφαντάρη, Λαγούδη, Φραγγή. «Οι στόχοι δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί ακόμη. Αυτοί θα φανούν στο μέλλον, ανάλογα με την πορεία της ομάδας και την δυναμική του πρωταθλήματος. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε και βελτιωμένη εικόνα», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Πιλαλίδης: Να έχουμε αξιόμαχη ομάδα

Πηγή: http://www.handball.gr/ γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση του Αερωπού Έδεσσας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ σήμερα ξεκίνησαν οι προπονήσεις υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γιάννη Πιλαλίδη. Ο νεαρός προπονητής τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τους στόχους της ομάδας και το νέο πρωτάθλημα: «Μέχρι τις 15 Αυγούστου θα δουλέψουμε πάνω στην φυσική κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί την νέα σεζόν και να έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Έχουμε την συμπαράσταση της διοίκησης και πιστεύω ότι οι μεταγραφικές κινήσεις που κάναμε θα μας ενισχύσουν. Αποκτήσαμε τους Κωτανίδη (Κιλκίς) και Μαυρόπουλο, Μουτούδη (Γιαννιτσά). Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και εκτός από ΑΕΚ, Διομήδη, ΠΑΟΚ που θα ξεχωρίσουν οι άλλες ομάδες δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου Δημήτρη Σκούφα για όλα όσα μου δίδαξε, αλλά και την παρότρυνση του να ασχοληθώ με το χάντμπολ και την προπονητική».

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ο στόχος του Φοίβου

Συντάκτης: Onsports Team 
Τον στόχο του Φοίβου Συκέων ενόψει της νέας σεζόν οριοθέτησε ο νέος προπονητής της ομάδας, Βασίλης Σκανδάλης.«Ξεκινάμε στις 5 Αυγούστου και μέχρι τις 15 θα κάνουμε στίβο στο κλειστό της Νεάπολης, βάρη και λίγο γήπεδο. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή της ομάδας. Θέλουμε από αγώνα σε αγώνα να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μας», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ. Από την πλευρά του ο ταμίας και υπεύθυνος ανάπτυξης κ. Βαριτιμιάδης τόνισε: «Ο Φοίβος είναι μια οικογένεια. Η ενότητα και η συγκέντρωση μας αντιπροσωπεύει».

AEK: Παρουσίαση των διαρκείας - Δηλώσεις (φωτό)

Πηγή: www.enwsi.gr
 
Η ΑΕΚ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ παρουσία όλης της ομάδας. Έτσι, οι αθλητές και το προπονητικό τιμ πριν την απογευματινή προπόνηση παρέστησαν στα γραφεία της Νέας Φιλαδέλφειας με τους Δημήτρη Λαζόπουλο, Γιάννη Αρβανίτη και Χριστόφορο Μπακαούκα να είναι στο πάνελ της παρουσίασης. Παρέστη στην παρουσίαση και ο Γενικός Γραμματέας Αλέξης Αλεξίου.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον επικεφαλής του τμήματος κ. Δ. Λαζόπουλο να παίρνει το λόγο. Ο πρόεδρος του τμήματος χάντμπολ κάλεσε τον κόσμο να πάρει διαρκείας και να βοηθήσει για να γράψει ιστορία ο σύλλογος, καθώς και κάλεσε τους παίκτες στις 31 Αυγούστου κόντρα στην Μινσκ να κάνουν όλη την Ελλάδα να παραμιλά!Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Βάλαμε τον πήχη ψηλά, πρωτοτυπήσαμε μέσα από τα διαρκείας γιατί θέλαμε να παρουσιάσουμε ότι η ΑΕΚ θα είναι μαχητική και ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα και έχοντας μιλήσει και με τον προπονητή σε κάθε ματς στόχος θα είναι νίκη.
Στις 31 Αυγούστου ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι που ελπίζουμε να έχει μεγάλη συνέχεια. Θα είναι μία δυνατή σεζόν, με έντονες συγκινήσεις και σε αυτήν θέλουμε όλο τον κόσμο κοντά μας. Όταν ανέλαβα την ομάδα, έκανα το χρέος μου, έκανα αυτό που έπρεπε, τώρα ήρθε η ώρα η δική σας, η ώρα του κόσμου. Μαζί θα ταξιδέψουμε και θα πανηγυρίσουμε μεγάλες στιγμές και νίκες. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα βοηθήσει τους παίκτες να βγάλουν φτερά, να οδηγήσουν τον σύλλογο σε μεγάλες στιγμές, μεταφέροντας το όνομα της ΑΕΚ σε όλη την Ευρώπη αν είναι δυνατόν. Θέλω ειδικά φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια να αναρωτιούνται όλοι πως είναι δυνατόν τόσος κόσμος να μαζεύεται σε ένα γήπεδο για ένα άθλημα που δεν ήταν τόσο δημοφιλές.
Θέλω να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, να οδηγήσουμε το άθλημα εκεί που ανήκει. Και πάνω από όλα την ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης. Θέλω να υποδεχθούμε την επιστροφή της ΑΕΚ στην Α’ εθνική με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, σας θέλει η ΑΕΚ κοντά της.
Οι παίκτες που ήρθαν μαζί με αυτούς που υπήρχαν και είναι νταμπλούχοι, συνιστούν ένα σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες τα διαρκείας, κάτω από την λέξη μάγκες. Και αυτό έχει συμβολική σημασία. Γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι αυτά τα παιδιά, κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφεραν και κράτησαν την σημαία ψηλά, κατάφεραν την ώρα που το δάκρυ έρεε άφθονο, να δώσουν ικανοποίηση στον βασανισμένο κόσμο της ΑΕΚ. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει να γράψουμε ιστορία. Καλό ξεκίνημα στην ομάδα, εύχομαι 31 Αυγούστου να κάνετε όλη την Ελλάδα να μιλά για πάρτη σας».
Όσον αφορά την επιλογή του γηπέδου (ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Λιοσίων) ο Δημήτρης Λαζόπουλος ξεκαθάρισε: «Για να σας το πω μέσα από την καρδιά μου, εγώ γουστάρω τα μεγάλα πράγματα και αν εσείς μπορείτε ελάτε να τα κάνουμε τα μεγάλα πράγματα σε μεγάλα γήπεδα».
Αρβανίτης: «Θα σεβαστούμε τα χρήματα που θα δώσετε για διαρκείας»
Ο Γιάννης Αρβανίτης ήταν «παρών» στην παρουσίαση των καρτών διαρκείας του χάντμπολ της ΑΕΚ και έστειλε μάλιστα και εκείνος από την πλευρά του το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας. «Το ρόστερ της ομάδας είναι πολύ δυνατό φέτος, έχουν έρθει οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές και δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να διαφοροποιήσουν σε δυναμικότητα προς τα πάνω την ομάδα. Με τους αθλητές που ήδη είχαμε και τις προσθήκες που έγιναν, ενισχύθηκε η δυναμική της ομάδας, ενώ έχουμε και νέα παιδιά που μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον, που θα συντηρήσουν αυτή την προσπάθεια για τα επόμενα χρόνια. Έχουμε μια ομάδα με πολύ εμπειρία μπροστά και νεανικότητα, διάθεση και ταλέντο από πίσω» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των νταμπλούχων αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ.
Στη συνέχεια ο προπονητής της Ένωσης απευθυνόμενος στους φιλάθλους που βρέθηκαν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, εξήγησε: «Ξέρουμε ότι τα χρήματα που θα δώσετε για την αγορά διαρκείας θα είναι από το υστέρημα σας και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε εμείς, είναι ότι μέσα στο γήπεδο θα σεβαστούμε την προσπάθεια σας αυτή. Θα προσφέρουμε θέαμα, το οποίο θα δικαιολογεί τα χρήματα που θα έχετε δώσει για να μας δείτε».
Μπακαούκας: «Να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα μας»
Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ πήρε τον λόγο μετά τον Δημήτρη Λαζόπουλο, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, στέλνοντας και εκείνος το μήνυμα του στους φίλους της ομάδας.
«Ευχαριστούμε που ήρθατε σήμερα εδώ για την παρουσίαση των διαρκείας μας. Για ακόμα μια φορά ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και το ξέρω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια τα δύσκολα ήταν δίπλα μας, μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε κι εμείς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τον κάνουμε περήφανο, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Μπακαούκας και πρόσθεσε: «Θέλουμε να είναι κοντά μας ο κόσμος, να δει την ομάδα που φτιάξαμε, που έφτιαξε ο κ. Λαζόπουλος. Να έρθετε όλοι κοντά μας για να πανηγυρίσουμε τίτλους και να δώσουμε χαρές σε μια ομάδα που έχει πονέσει αυτά τα χρόνια. Πιστεύω θα πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο που είναι αυτονόητο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό και στην Ευρώπη. Σας θέλουμε κοντά μας και εύχομαι τα όνειρα τα δικά σας να γίνουν πραγματικότητα μέσα από δικά μας. Όλοι οι καινούριοι παίκτες έχουν αξία, έχουμε μια φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
Καφφάτος: «Είμαστε η ομάδα της… δεκαετίας»
Ο Δημήτρης Καφφάτος έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.
«Είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια αυτή που γίνεται και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι ήταν κοντά στην ομάδα αυτή που έχει πονέσει πραγματικά πολύ για να σταθεί στο επίπεδο που είναι τώρα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι σας έχουμε και τώρα δίπλα μας, όπως ήσασταν πάντα δίπλα μας. Σας κάναμε περήφανους, όπως μας κάνατε κι εσείς με την παρουσία σας στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα έχει «χτιστεί» φέτος για να πανηγυρίσει πάλι τίτλους. Η ΑΕΚ από εδώ και πέρα πρέπει να ανοίξει τα φτερά της και να κρατήσει τον πήχη ψηλά. Σε αυτό μας βοηθά σίγουρα και η παρουσία του κ. Λαζόπουλου στην ομάδα γιατί μας δίνει δύναμη και ασφάλεια», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ένωσης.
Στη συνέχεια ο ίδιος επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω την φίλη και… μαμά μας. Ελπίδα (σσ. Στεβή) που στάθηκε βράχος δίπλα μας στις δυσκολίες και μας έδωσε όραμα με την παρουσία του κ. Λαζόπουλου. Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε όλη τη νοοτροπία της ομάδας» και έδωσε την υπόσχεση ότι: «Θα κάνουμε βήματα ψηλά, θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους ΑΕκτζήδες και όλο το ελληνικό χάντμπολ, γιατί κακά τα ψέματα με τέτοιο ρόστερ ίσως αυτή η ΑΕΚ είναι η ομάδα της… δεκαετίας». Κλείνοντας αστειευόμενος τόνισε για ακόμα μία φορά: «Πάρτε όλοι διαρκείας γιατί αλλιώς θα έχετε να κάνετε μαζί μου»!

Συνεργασία ΓΑΣ και Πόντιων Κιλκίς

Πηγή: http://handballgackilkis.blogspot.gr - http://handballteam.blogspot.gr/ (φωτό)
 
Την από κοινού συνεργασία σε θέματα και λειτουργία των τμημάτων υποδομής συμφώνησαν σε συνάντηση που είχαν χθες Τρίτη 30 Ιουλίου εκπρόσωποι του τμήματος χειροσφαίρισης του ΓΑΣ Κιλκίς με τους διοικούντες των Ποντίων Κιλκίς. Η συμφωνία αυτή είναι το επιστέγασμα των επαφών που είχαν εδώ και καιρό οι δύο πλευρές με απώτερο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και της το δυνατό ορθότερης αξιοποίησης και ανάδειξης των νεαρών αθλητών της πόλης του Κιλκίς.Το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι ομάδες έχει ως εξής: «Σήμερα στις 30 Ιουλίου 2013 συναντήθηκαν εκπρόσωποι των διοικήσεων του Α.Μ.Σ Πόντιοι Κιλκίς και του τμήματος Χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ Κιλκίς και κατέληξαν σε μία επί της αρχής συμφωνία ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο να υπάρχει κοινή διαχείριση στα Τμήματα Υποδομής με σκοπό την παροχή όσο το δυνατό καλύτερων προοπτικών στους νεαρούς αθλητές αλλά και την αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση των διαθέσιμων πόρων. Αποτελεί πεποίθηση των ανθρώπων των δύο συλλόγων ότι μέσω της συνεργασίας και των κοινών προσπαθειών θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη των αθλητών και του αθλήματος. Η συμφωνία ήταν αποτέλεσμα συζητήσεων που διήρκεσαν αρκετούς μήνες και οι τεχνικές λεπτομέρειες θα οριστικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα οπότε θα ανακοινωθούν και οι άνθρωποι οι οποίοι θα στελεχώσουν την Ακαδημία.»

ΠΑΟΚ: Στήριξε το χάντμπολ με ένα διαρκείας!

Πηγή: paokhandball.gr
 
Από σήμερα τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του τμήματος χάντμπολ ανδρών για την περίοδο 2013-14 και έτσι κάθε φίλος του συλλόγου μπορεί να στηρίξει έμπρακτα το πλέον επιτυχημένο τμήμα των τελευταίων ετών για τον ΠΑΟΚ.Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος χάντμπολ κοστίζουν μόλις 20 ευρώ και αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Δικέφαλου σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και στο ευρωπαϊκό Κύπελλο Challenge Cup. Για τους άνεργους φίλους του τμήματος, η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 15 ευρώ και είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας είτε από τα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, είτε από το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 50 (κέντρο Θεσσαλονίκης). Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος, καθώς και από το εξωτερικό, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα.
Απαραίτητη είναι η επικοινωνία στα τηλέφωνο 2310 226-919 και 6932 226-919. Το email επικοινωνίας είναι το info@petridis.net.gr.
Ο αριθμός του λογαριασμού
Εθνική Τράπεζα GR59 0110 2070 0000 2079 5773 439

Δυνατή και φέτος η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Αναγέννηση Άρτας σε άνδρες και γυναίκες

Πηγή: Δελτίο τύπου
 
Συντονισμένες κινήσεις γίνονται και φέτος στην ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός πηγαίνει σύμφωνα με το πλάνο και τους στόχους σε άνδρες και γυναίκες με πρώτιστο στόχο τον πρωταθλητισμό και τον οργανωμένο αθλητισμό...
Στις γυναίκες έχουν ήδη γίνει μεταγραφές ουσίας, που θα δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο έμπειρων και νεαρών αθλητριών, ενώ στους άνδρες έχουν ήδη συμφωνήσει με παίκτες ηλικίας 24-28 ετών, που θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες νέους και μεγαλύτερους, ώστε να 
δημιουργηθεί μία ομάδα που θα έχει ανάλογη συνέχεια με την επιτυχημένη περσινή χρονιά, που έφερε την άνοδο στην Α2 μετά από πολλά χρόνια αγωνιστικής καθόδου. Ειδικά στους άνδρες η πετυχημένη συνταγή με τους παλαιότερους να αναλαμβάνουν και ευθύνες οργανωτικές προμηνύει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Στα χορηγικά θέματα η ανανέωση της συνεργασίας με τη ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έχει ήδη επιτευχθεί για ακόμη δύο χρόνια και σε συνδυασμό με την ΙΟΝ, που εδώ και χρόνια κοσμεί τη φανέλα της Αναγέννησης στις γυναίκες , αποτελούν τα εχέγγυα για καλύτερο μέλλον έχοντας ως χορηγούς δύο πολύ μεγάλες επιχειρήσεις. Στους άνδρες αναμένονται να υπάρχουν συμφωνίες με γνωστές πανελλήνιες εταιρείες, που θα κάνουν "μπαμ", ενώ σίγουρα όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Άρτας θα βοηθήσει όσο μπορεί την αγαπημένη ομάδα της πόλης.
Από τις 6 Αυγούστου και μετά θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για όλα τα θέματα της ομάδας και σύντομα θα είναι κοντά στους φιλάθλους η νέα σελίδα στο ίντερνετ αλλά και η μπουτίκ, που θα στηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και θα μπορούν οι φίλαθλοι να παίρνουν φανέλες και άλλα είδη της ομάδας!!!
Επίσης, οι ακαδημίες του συλλόγου θα ξεκινήσουν στις 26 Αυγούστου και οι γονείς μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους με τη συμβολική τιμή των 10 ευρώ. Υπεύθυνη έφορος των ακαδημιών θα είναι η Παναγιώτα Καπέλη και σε συνεργασία με την περσινή προπονήτρια, Ντουλγκέροβα Υόνκα και με άλλους εξειδικευμένους προπονητές θα παρέχονται πέραν των προπονήσεων εκμάθησης χάντμπολ με παιδαγωγικές αρχές, συναντήσεις μηνιαίες με θέματα διατροφής, επαγγελματικός προσανατολισμός, ψυχολογίας, πολιτισμού. 
Τέλος,να στείλουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην τερματοφύλακα και προπονήτρια των ακαδημιών μας, Ντουλγκέροβα-Δήμου Υόνκα, που έχασε τον πατέρα της την προηγούμενη εβδομάδα.

ΔΙΚΕ.ΑΣ : Με στόχους και όρεξη για δουλειά…

Πηγή: ΔΙΚΕΑΣ facebook page
 
Του Δημήτρη ΜπάγιαΤη τελευταία τους προπόνηση για φέτος έκαναν οι αθλητές του ΔΙΚΕ.ΑΣ Νέας Ιωνίας τη Πέμπτη 25 Ιουλίου, με το νέο τους προπονητή Γιώργο Δραγάζη.
Το παρόν όπως και σε κάθε προπόνηση έδωσε και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Προδρομίδης ο οποίος πλέον θα ασχολείται μόνο με τα διοικητικά του συλλόγου. Ο περσινός πρωταθλητής της Β εθνικής ΔΙΚΕ.ΑΣ, πρωταγωνίστησε φέτος στα γήπεδα της Α2, κατακτώντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα ανδρών νοτίου 
ομίλου, με διαφορά μόλις ενός βαθμού από τη πρωταθλήτρια Αναγέννηση Βύρωνα.
Οι παίχτες και οι προπονητές έχουν είδη θέσει τους στόχους για τη νέα χρονιά και περιμένουν με ανυπομονησία τις 26 Αυγούστου όπου και ξεκινάνε τη προετοιμασία τους.
Ο κ. Προδρομίδης δήλωσε : Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά φέτος. Η δεύτερη θέση για εμάς ήταν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των αθλητών μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος μας φέτος ήταν η τετράδα, στη πορεία είδαμε ότι μπορούμε για κάτι παραπάνω αλλά εν τέλει φάνηκε πως η προπόνηση μόνο δεν αρκεί αλλά χρειάζεται και η εμπειρία, η οποία μας έλειπε. Όλα αυτά πλέον είναι πίσω και εμείς θέλουμε να κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Είδη έχουμε αρχίσει τις προετοιμασίες για τη καινούρια χρονιά.
Ο πολύπειρος νέος προπονητής της ομάδας κ Γιώργος Δραγάζης δήλωσε : Ο ΔΙΚΕ.ΑΣ είναι μια ομάδα νεαρή με μικρό μ.ο. ηλικίας και αποτελείται κυρίως από παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο και πολύ όρεξη για δουλειά. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα, μία χρονιά που αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α2 και αυτό είναι τιμή για μένα. Έχω δεθεί με τον σύλλογο , αφού έχω και εγώ τον υιό μου στο παιδικό τμήμα. Τα παιδιά έχουν πολύ διάθεση να βελτιωθούν και αν δουλέψουμε με θέληση και σύμπνοια , μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.Εύχομαι λοιπόν υγεία σε όλους μας, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους που θέσαμε, με όλες τις δυνάμεις μας.
Σύσσωμη η ομάδα μας (Προπονητές, Αθλητές, γονείς), θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αθλητές οι οποίοι βοήθησαν καθοριστικά στη πορεία της ομάδας μας φέτος, και να τους ευχηθούμε υγεία και καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες.
Αναλυτικά :
• Κεδέρης Χρήστος (αρ.εξτρέμ) ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
• Κουμαραδέλης Εμμανουήλ (περιφερειακός) ΑΕΚ
• Αντωνιάδης Ιωάννης (τ/φ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
• Χάλαρης Αντώνης (δεξ.εξτρέμ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
• Ειρηναίος Τσάκουλης (περιφερειακός) ΚΑΜΑΤΕΡΟ
• Γκουλέ Σωτήρης (περιφερειακός) Εξωτερικό (Ντουμπάϊ)